Over mij.

Mijn naam is Anoek Blankespoor, grafisch vormgever en het gezicht achter Studio Poco!

Ik heb een passie voor het ontwerpen van creatieve designs met unieke, kenmerkende details. Als vormgever sta ik bekend om mijn strakke ontwerpen, passende kleurpaletten en unieke, creatieve oplossingen. Dat altijd met oog voor jouw bedrijf.

Samenwerken met enthousiaste bedrijven en helpen bij het visueel maken van jouw ideeën en wensen vind ik uitdagend. Van een passend concept tot de definitieve productie (drukwerk, prints etc.) van het ontwerp. Ik help je graag!

Hi, stuur mij een berichtje om kennis te maken!

Enthousiast geworden? Benieuwd naar de mogelijkheden en-/of heb je zin om gewoon even te kletsen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaande button of stuur even een appje naar 06 119 619 38.

Enthousiast

Mijn plezier in het ontwerpen laat ik graag terugzien in mijn werk. In mijn hoofd ben ik altijd bezig met het bedenken, ontwerpen, verbeteren en mooier maken van een design. Ik steek je graag aan met mijn enthousiasme!

Oog voor detail

Door aandacht te geven aan de kleinste dingen, maak je uiteindelijk iets ‘groots’. Dat is waar ik voor sta. Daarom houd ik van unieke, kenmerkende details die matchen bij het ontwerp en jouw wensen.

Passie voor sport

Naast een passie voor vormgeven, heb ik ook een passie voor sport. Voetbal, hardlopen, wielrennen, het maakt niet uit. Je ziet vaak wel ergens in het ontwerp een knipoog terug richting sport.